Gararge Vanhee    Heistlaan 436     8301 Knokke-Heist      Tel:050/51 46 01    email: garagevanhee@hotmail.be                    webdesign: www.sitecsolutions.be
n.v. Garage - Carrosserie Jan Vanhee
Heistlaan 436
8301 Knokke Heist
050/51 46 01
garagevanhee@hotmail.be
Onze service

      > Verkoop van nieuwe en tweedehands wagens
      > Herstelling en onderhoud van alle merken
      > Koetswerkherstellingen
      > Airconditioning service
      > Computerdiagnose voor alle merken
      > Banden en Velgen
      > 24/24H Takeldienst
      > Pompstation


Wij staan U graag bij in Uw zoektocht naar Uw volgende wagen, vanaf het verzamelen van de nodige info tot de aflevering van uw wagen. Al onze wagens worden geleverd inclusief volledig nazicht, gekeurd voor verkoop met car-pass en 1 jaar garantie!
Wij voeren  het onderhoud en alle herstellingen uit aan alle merken. Hierbij proberen wij steeds up-to-date te zijn op het gebied van de nodige apparatuur en computertechnologie. 

Wij beschikken ook over een eigen spuitcabine en kleurenmengsysteem, waardoor wij ook alle carrosserieherstellingen kunnen uitvoeren in eigen werkplaats.
Bij pech of ongeval beschikken wij over een eigen takelwagen waardoor wij direct tot uw dienst kunnen zijn in geval van nood!

Tevens beschikken wij over een benzinestation.
Deze waaier van activiteiten en onze persoonlijke service zorgen ervoor dat U bij ons terecht kan voor alles wat Uw wagen nodig heeft en dit volgens Uw behoeften!